ÁLLÁSBÖRZE Pásztón

Fotó: illusztráció (Nógrád Megyei Kormányhivatal)

A Nógrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztálya a Járási Hivatalok Foglalkoztatási Osztályának közreműködésével, a megnövekedett munkáltatói igények alapján április-május hónapban minden járásban Állásbörzét rendez, ahová várják az álláskeresőket és az állást változtatni szándékozókat.

A 2022. Tavaszi Állásbörze rendezvénysorozat következő állomása Pásztón a
Városi Művelődési Központban (3060 Pásztó Deák Ferenc út 14.)
2022. május 10-én (kedden) 9 és 12 óra között megrendezésre kerülő esemény.

Az ingyenesen látogatható rendezvényen a munkáltatóknak lehetősége nyílik a betöltetlen álláshelyeik meghirdetésére. A börze az álláskeresőkkel, munkahelyváltást tervezőkkel való személyes kapcsolatfelvételnek is színtere, segítve ezzel a szabad állások mihamarabbi betöltését.

Az előzetes felmérések alapján az alábbi foglalkoztatók Alukov Hungária Kft.; B+N Referencia Zrt.; Balassagyarmati Fegyház és Börtön; Besser Hungária Kft.; CsabaCast Kft.; Csenter Erdészeti Kft.; Eglo Magyarország Kft.; Femax Holding Kft.; Magyar Honvédség; Nádland Kft.; Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság; Raklap Kft.; Rosenberger Magyaroszág Kft.; Salgglas Zrt.; és a Vipker Kft. vesznek részt és több mint 600 főnek kínálnak álláslehetőséget.

A börzén többek között az Általános famegmunkáló; Általános fémmegmunkáló; Anyagmozgató; Áruátvevő; Biztonsági felügyelő; CNC gépkezelő; Csomagoló; Fakitermelő; Fegyveres Biztonsági Őr; Felügyelő (körlet); Földmunkagép kezelő; Homlokrakodó; Gépbeállító; Gépjárművezető; Hegesztő; Iskolaőr; Karbantartó lakatos; Kórháztakarító; Költségkalkulátor; Lakatos; Lámpa összeszerelő; Lézervágó gépkezelő; Minőségellenőr; Műszaki rajzoló; Operátor; Öntőgépkezelő; Porszóró; Raktáros; Rendőrjárőr; Szakács; Szakorvos; Szemcseszóró; Szerződéses katona; Tartalékos katona; Termináltakarító és Villanyszerelő munkakörökben ajánlanak elhelyezkedési lehetőségeket a szakképzett és szakképzettséggel nem rendelkező álláskeresők és állásváltoztatást tervezők számára.

A programokra az ingyenes szakképzéseket biztosító megyei szervezetek is meghívást kaptak, így be tudják mutatni képzési ajánlatukat.

A munkáltatók állásajánlatai mellett a foglalkoztatási szolgálat megyei aktuális álláslistája, a különféle szolgáltatások, Európai Uniós programok adta támogatási lehetőségek tájékoztatói is elérhetők lesznek.