Állásbörzét rendeznek csütörtökön Rétságon

A Nógrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztálya a Járási Hivatalok Foglalkoztatási Osztályának közreműködésével, a megnövekedett munkáltatói igények alapján április-május hónapban minden járásban Állásbörzét rendez, ahová várják az álláskeresőket és az állást változtatni szándékozókat.

A 2022. Tavaszi Állásbörze rendezvénysorozat utolsó állomása Rétságon a
Városi Művelődési Központban (3651 Rétság, Rákóczi út 26.)
2022.május 26-án (csütörtökön) 10 és 12 óra között
megrendezésre kerülő esemény.

Az ingyenesen látogatható rendezvényen a munkáltatóknak lehetősége nyílik a betöltetlen álláshelyeik meghirdetésére. A börze az álláskeresőkkel, munkahelyváltást tervezőkkel való személyes kapcsolatfelvételnek is színtere, segítve ezzel a szabad állások mihamarabbi betöltését.

Az előzetes felmérések alapján az alábbi foglalkoztatók Dr. Göllesz Viktor RIÁGO; Fitesa Rétság Kft.; Flex Films Europa Kft.; Gémosz Kft.; HANON SYSTEMS Autoparts Hungary Kft.; Interfa Bútoripari Kft.; Knaus Tabbert Kft.; Magyar Honvédség; MP Videnta Kft.; Nógrád Megyei Rendőr-Főkapitányság; P92 Primus Kft.; Tó Hotel Kft.; Truth Kft.; és a Zalakerámia Zrt. vesznek részt és közel 200 főnek kínálnak álláslehetőséget.

A börzén többek között Anyagmozgató; Ápoló; Bélésszabász; Burkolólap készítő; CNC gépkezelő; CNC technikus; Elektromos karbantartó” Épületüzemeltetési menedzser; Faipari gépkezelő; Fejlesztő pedagógus; Felszolgáló; Gépbeállító; Gyártás vezető; Higiéniai asszisztens; Informatikus; Iskolaőr; Karbantartó; Kárpitos; Konfekcionáló; Lakatos; Minőségellenőr; Munőségügyi munkatárs; Operátor; Öntőgépkezelő Operátor; Raktárkezelő; Recepciós; Rendőrjárőr; Sales koordinátor; Tartalékos katona; Szakács; Szociális gondozó; Takarító; Targoncavezető; Termelés tervező és Varrónő munkakörökben ajánlanak elhelyezkedési lehetőségeket a szakképzett és szakképzettséggel nem rendelkező álláskeresők és állásváltoztatást tervezők számára.

A programokra az ingyenes szakképzéseket biztosító megyei szervezetek is meghívást kaptak, így be tudják mutatni képzési ajánlatukat.

A munkáltatók állásajánlatai mellett a foglalkoztatási szolgálat megyei aktuális álláslistája, a különféle szolgáltatások, Európai Uniós programok adta támogatási lehetőségek tájékoztatói is elérhetők lesznek.