Állásbörzét rendeznek kedden Salgótarjánban

Fotó: illusztráció (Nógrád Megyei Kormányhivatal)

A Nógrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztálya a Járási Hivatalok Foglalkoztatási Osztályának közreműködésével, a megnövekedett munkáltatói igények alapján április-május hónapban minden járásban Állásbörzét rendez, ahová várják az álláskeresőket és az állást változtatni szándékozókat.

A 2022. Tavaszi Állásbörze rendezvénysorozat következő állomása Salgótarjánban a
Városi Sportcsarnokban (3100 Salgótarján, Kassai sor 54.)
2022. április 26-án (kedden) 9 és 12 óra között
megrendezésre kerülő esemény.

Az ingyenesen látogatható rendezvényen a munkáltatóknak lehetősége nyílik a betöltetlen álláshelyeik meghirdetésére. A börze az álláskeresőkkel, munkahelyváltást tervezőkkel való személyes kapcsolatfelvételnek is színtere, segítve ezzel a szabad állások mihamarabbi betöltését.

Az eddigi visszajelzések alapján az alábbi foglalkoztatók B&B Salgó Kft.; B. Braun Medical Kft.; Besser Hungária Kft.; Bombardier Transportation Hungary Kft.; Bumchun Precision Hungary Kft.; CSABAcast Kft; Fa-Héj Kft.; Fort-Bau Zrt.; Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet; Inter-Etikett Nyomda Kft.; Magyar Honvédség; Magyarországi Hangszórógyártó Kft.; MBS CTK Kft.; Mitsuba Automotive Systems of Europe Kft.; Mont-Inox Kft.; NÁDLAND Kft.; Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság; Salgglas Zrt.; Szent Lázár Megyei Kórház; UNIÓ COOP Zrt.; VASSZER-Raktártechnika Kft.; és a Wamsler SE Háztartástechnikai Európai Rt. vesznek részt és közel 550 főnek kínálnak álláslehetőséget.

A börzén többek között biztonsági felügyelő; CNC gépkezelő; cukrász; fegyveres biztonsági őr; felszolgáló; hegesztő; iskolaőr; karbantartó; lakatos; minőségügyi vezető; minőségellenőr; műszaki ügyintéző; nehézgép kezelő; raktáros; recepciós; rendőrjárőr; szakács; szerződéses katona; tehergépkocsivezető; villanyszerelő; vízvezeték-szerelő munkakörökben ajánlanak elhelyezkedési lehetőségeket a szakképzett és szakképzettséggel nem rendelkező álláskeresők és állásváltoztatást tervezők számára.

A programokra az ingyenes szakképzéseket biztosító megyei szervezetek is meghívást kaptak, így be tudják mutatni képzési ajánlatukat.

A munkáltatók állásajánlatai mellett a foglalkoztatási szolgálat megyei aktuális álláslistája, a különféle szolgáltatások, Európai Uniós programok adta támogatási lehetőségek tájékoztatói is elérhetők lesznek. A foglalkoztatási szolgálat munkatársai pedig segítséget nyújtanak a jelentkezési szándék leadásában a munkáltatók felé.