Magabiztos győzelmet aratott a Bátonyterenyei TC U16-os csapata

Ezúttal a Günter LSE ellen diadalmaskodott a Sárközi Tamás által vezetett alakulat.

Ismét sikerrel vett egy erőpróbát a BTC U16-os legénysége. A Günter LSE ellen már a szünetre is háromgólos előnnyel mentek a hazaiak, végül pedig sima, 4-0-s győzelmet sikerült elérniük.

Vármegyei U16-os bajnokság, 12. forduló:

Bátonyterenyei TC-Günter LSE 4-0 (3-0)

Bátonyterenyei TC: Rácz D. – Tőzsér (Widla, 86.), Szilágyi, Oláh R. (Oláh Á., 46.), Lénárt (Radics, 59.) – Kanalas, Lakatos, Kucsik (Váradi, 46.), Mulyad (Orosz, 70.) – Nagy-Majdon, Papp (Ugró, 46.). Vezetőedző: Sárközi Tamás.

Gól: Oláh R. (2), Kanalas, Papp

Sárközi Tamás: – A mérkőzést megnyertük! 4 rúgott góllal és nem kaptunk. Ez rendben van, de a játék minősége és a futómennyiség hiányzott ezen a meccsen, ezért nem volt teljes az öröm a lefújását követően. Ahogy már említettem, nekem nem csak az a célom, hogy mérkőzéseket nyerjünk, minél inkább, hogy futballozva nyerjük meg a meccseket! Nehezítette a dolgunkat, hogy az ellenfél edzője készült belőlünk, és 11 játékossal, nem túlozva, 16 méteren védekezett! Megdicsértem az ellenfél edzőjét, mert lehetett látni, hogy nem csak a pályára lettek engedve a játékosok. Számoltam, a kapusunk háromszor ért labdához, tehát egykapuztunk 90 percen keresztül, de lassan és pontatlanul játszottunk, sok esetben tanácstalanul. Ebben én is vastagon hibáztam, hiszen erre konkrétan még nem készítettem fel a csapatot, hogy mit kell csinálni, ha 11 ember, 16 méteren védekezik! Ezt a mérkőzést lezártuk, készülünk a következőre, ami lehet, hogy egy bajnoki címet eldöntő rangadónak fog számítani, hiszen a Balassagyarmattal fogunk találkozni két hét múlva. Sajnos az őszi szezonban 9 pontos hátrányból vettem át a csapatot, ami a bajnoki címet nézve nem lesz kis feladat, hiszen ha megnyerünk minden mérkőzést, akkor sem rajtunk fog múlni a bajnoki arany sorsa! Szeretnénk természetesen megnyerni, de a legfontosabb, hogy felkészítsem a fiúkat a felnőtt futballra, mindeközben helyes irányban terelgetni őket a mindennapjaikban!