Hat baleset történt egyetlen nap alatt Nógrád megyében

Az elmúlt napon a megye közútjain két személyi sérüléssel járó és négy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Személygépkocsival közlekedett egy 25 éves férfi Bátonyterenye belterületén, az Ózdi úton 2020. március 6-án 6 óra 30 perc körül, amikor járművével megcsúszott, az úttestről lesodródott, egy hídnak ütközött és az oldalára borult.

Az éjszakai órákban a megyeszékhely belterületén a Budapesti útról kanyarodott a Hősök útra személygépkocsival egy 34 éves férfi, amikor haladása során elvesztette uralmát a jármű irányítása felett és nekiütközött egy oszlopnak.

A balesetekben két személy sérült meg.

Nógrád megye útjain az elmúlt 24 órában további négy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a csapadék miatt csúszóssá váló utakon kerülni kell a hirtelen kormánymozdulatokat, intenzív fékezéseket vagy gyorsításokat, mert az autó irányíthatatlanná válhat. Heves esőzés esetén érdemes csökkenteni a jármű sebességét, szükség esetén pedig félre állni.