Dílert és fogyasztót is fogtak a rendőrök Salgótarján

A salgótarjáni nyomozók egy 41 éves és egy 33 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 41 éves ceredi, valamint kábítószer birtoklása vétség miatt egy 33 éves salgótarjáni lakos ellen.

A rendőrök 2020. december 23-án tartottak házkutatást a 33 éves férfi salgótarjáni családi házában, mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy ott több személy kábítószert fogyaszt.

A végrehajtott kutatás során a rendőrök drog fogyasztásához szükséges eszközöket, a 33 éves férfi nadrágjának zsebében pedig bruttó 23,4 gramm kristályos anyagot találtak meg és foglaltak le. A kristályos anyagon elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott. A nyomozók megállapították továbbá azt is, hogy a kábítószert a gyanúsítottnak a – helyszínen tartózkodó – 41 éves ceredi lakos adta át korábban.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállított két férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A hatóság tagjai az üggyel összefüggésben pedig további négy személyt hallgattak ki.

Forrás: police.hu