Technológiai fejlesztés és kapacitásbővítés az R-CARNET SERVICE Kft-nél

R-CARNET SERVICE Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül meghirdetett GINOP PLUSZ-1.2.1-21 kódszámú felhíváson nyertes pályázatának támogatói okirata 2021.11.10.-én hatályba lépett. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. A Társaság 203,42 millió Ft feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatást nyert technológiai fejlesztésre.

A GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-03129 számú projekt a Széchenyi Terv Plusz támogatásában technológiai fejlesztés keretében technológiai fejlesztést eredményező új eszközök, információs technológia-fejlesztés, infrastrukturális és ingatlan beruházás illetve képzés és tanácsadás valósult meg. A projekt eredményei kapacitásbővítést, hatékonyságnövelést és energiacsökkentést tesznek lehetővé. Továbbá hozzájárulnak a versenyképesség növeléséhez, valamint a modernizációs folyamatokhoz és a fenntartható fejlődéshez.

A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásának köszönhetően valósult meg.

További információk:
Romhányi Tamás Tibor
Telefonszám: (06 35) 535 520
E-mail: info@rcarnet.hu
Székhely: 2687 Bercel, Széchenyi István út 59.