A TNT zenekar nagykoncertje koronázza meg a bátonyterenyei városnapokat

Szeptember első hétvégéjén a hagyományoknak megfelelően nagyszabású szabadtéri rendezvényre várják az érdeklődőket a Városház téren.

Az idei Városnapok eseményét pénteken kora délután a Nógrád Expóval nyitják, amelyen a helyi és környékbeli termelők, cégek mutatkoznak be, de a rendőrség és a Fáy középiskola is képviselteti magát. Mindenki, aki kilátogat a rendezvényre, ingyenesen kipróbálhatja az Utazó Digitális Élményközpont szolgáltatásait is. A péntek estét az igen közkedvelt helyi banda, a Spam indítja, majd Rácz Gergő ad koncertet.

Szombaton délelőtt 10.00 órától bányásznapi megemlékezést tartanak a városban, majd 11.00 órától színpadi programok sora várja az érdeklődőket, az estét a TNT nagykoncertje koronázza meg.

-Idén egy kicsit megújulunk, mind a rendezvény helyszínének, mind a struktúrájának tekintetében, ebben profi szakmai segítséget kaptunk. A hagyományos tűzijáték helyett a városvezetés a nem kevésbé látványos, de annál költséghatékonyabb és halkabb formáját választotta a rendezvény lezárásának, így lézer show várja majd a közönséget. Reméljük, hogy sokan kedvet kapnak és kilátogatnak a programokra, ahol természetesen az elmaradhatatlan vidámpark mellett számos kirakodó, büfé is a rendelkezésre áll majd – tájékoztatta portálunkat Maruzs-Molnár Ágnes, a Bátonyterenyei Közművelődési Nonprofit Kft. ügyvezetője.