Nyílt napot tart a bátonyterenyei Viessmann Modellgyártó Kft.

Korábbi fotó: Facebook (Viessmann Modellgyártó Kft.)

December 2-án a bátonyterenyei Viessmann Modellgyártó Kft. ismét megnyitja kapuit a modellezés szerelmesei és a nagyközönség előtt. A látogatók kisebb csoportban járhatják majd be az egész gyárterületet, így minden érdeklődő számára kézzelfogható közelségbe hozzák a modellvasutak apró színes kellékeinek gyártási folyamatát.

A látogatást különösen ajánlják a pályaválasztás előtt álló fiatoknak, az egyetemről kikerült mérnököknek, hiszen a látottak alapján saját maguk is meggyőződhetnek arról, hogy ez a gyár már környezetbarát technológiát alkalmazó, innovatív üzem, programozott gépekkel felszerelt csarnokok vonzó világa, a jövő generációjának jól fizetett munkahelye.

Minden látogatót szendviccsel és teával fogadnak a szervezők. A legkisebbeket bütykölde várja majd, ahol tapasztalt szakemberek segítenek összeállítani egyet az építőkészletből. A vendégek tombolasorsoláson vesznek részt, ahol a népszerű modellek egyikét viheti haza a szerencsés nyertes. A nyílt napon megtekinthető a debreceni Hajdú Expressz Vasútmodellező és Vasútbarát Egyesület valamint a VOKE Szolnoki Vasútmodellező Klub látványos terepasztala.

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát a rendezveny@viessmann-modell.com email címen, vagy a +3632550277-es telefonszámon jelezheti.