Három közúti baleset történt egy nap alatt Nógrád megyében

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 51 éves férfi közlekedett személygépkocsijával 2017. augusztus 29-én 18 óra 25 perckor Szécsényben a Hunyadi úton. Haladása során egy útkereszteződéshez érve – eddig tisztázatlan körülmények között – összeütközött egy rimóci férfi által vezetett gépjárművel. Az ütközés hatására a rimóci férfi gépkocsija átsodródott a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol nekiütközött egy vele szemben közlekedő, 29 éves nő által vezetett személygépkocsinak. A baleset következtében a nő könnyű sérüléseket szenvedett.

Salgótarjánban a Szerpentin úton 19 órakor történt közúti közlekedési baleset. Egy férfi közlekedett motorkerékpárjával a Hargita körút irányába, amikor egy balra ívelő útkanyarulatban – eddig tisztázatlan körülmények között – áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd összeütközött egy vele szemben közlekedő személygépkocsival. A baleset során a motorkerékpáros férfi megsérült.

A balesetek körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A megye területén további egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztására, és ne feledjék a legjobb balesetmegelőzés, ha betartják a KRESZ szabályait!

Balesetmentes közlekedést kíván a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság!