Négy autót tört fel egy férfi Zagyvapálfalván

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság több rendbeli lopás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást T. Balázs 29 éves váci lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2017. október 31. és november 1. közötti időben Salgótarjánban, a Zagyvapálfalva városrészben összesen négy gépjárművet tört fel.  A férfi az utcán parkoló egy tehergépkocsi és három személygépkocsi ajtaját, illetve csomagterének zárszerkezetét kinyitotta, majd a járműveket átkutatta. T. Balázs egy személygépkocsiból nem tulajdonított el semmit, míg a tehergépkocsiból ruhaneműt, több szerszámgépet, valamint motorolajat, egészségügyi dobozt, jégoldót és fagyálló folyadékot, míg két személygépkocsiból kést, csavarhúzót és autórádiókat lopott el. A férfi a bűncselekmények elkövetésével a sértetteknek összesen közel 250000 forint kárt okozott.

A nyomozók a beszerzett adatok alapján megállapították, hogy a bűncselekmények elkövetésével T. Balázs gyanúsítható megalapozottan, akit 2018. február 14-én gyanúsítottként kihallgattak. A férfi a kihallgatása során beismerő vallomást tett.