Durva baleset a 21-esen: teherautó és személyautó ütközött Pásztó közelében

A rendőrök az elmúlt 24 órában a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 52 éves férfi az általa vezetett személygépkocsival 2018. március 10-én 10 óra 10 perc körül Pásztó felől Hatvan felé közlekedett a 21-es számú főúton, amikor az előtte haladó – hídépítés miatti sávzárást követve a külső sávból a belső sávba áttérő – tehergépkocsi előzésébe kezdett jobb oldalról és a kamion oldalának ütközött. A tehergépkocsi a baleset következtében az úttest jobb szélén parkoló tehergépjárműnek és egy személygépkocsinak ütközött, majd a jobb oldali árokba lehaladva állt meg. A baleset következtében a személygépkocsi 52 éves vezetője súlyos sérülést szenvedett.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a baleset körülményeit vizsgálja.

Kérjük a közlekedésben résztvevő járművek vezetőit, hogy vezessenek óvatosan és körültekintően, sebességüket minden esetben az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg! Körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!

Balesetmentes, biztonságos közlekedést kívánunk!