Idén is ajándékokat vitt a salgótarjáni egyesület „Jézuskája”

Cserkuti Gáborné, Fenyvesi Gábor, Bakos Judit és Sztrehó Linda az ajándékok átadásán.

A Fejlődő, Élhető és Szerethető Városért Egyesület idén is ajándékokat gyűjtött a Karácsony közeledtével rászoruló gyermekeknek.

Az egyesület idén cipősdoboz akció keretében szervezett ajándékgyűjtést. Az összegyűjtött és összeállított ajándékdobozokat a mai napon juttatta el Fenyvesi Gábor és Sztrehó Linda a Nógrád Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálathoz.

Cserkuti Gáborné igazgató és Bakos Judit igazgató-helyettes fogadta az egyesület tagjait, akikkel végignézték, hogy milyen korú lányoknak, fiúknak címkézett ajándékok érkeztek.

Fenyvesi Gábor az egyesület elnöke elmondta: idén még értékesebb ajándékok gyűltek össze, mint tavaly, sok ajándékot vásároltak újonnan is, így vadonatúj legók, kirakós játékok és sok-sok könyv került a dobozokba.

Az adományok gyűjtését a jövőben is folytatja az egyesület, nem feledkezünk meg a többi „partner” intézményről sem. Év elején terveink szerint az anyaotthont látogatjuk meg, hogy ott is segítsünk. Köszönjük a támogatásokat és mindenkinek áldott, békés és boldog Karácsonyt kívánok – zárta szavait az elnök.