Két körözött személyt kaptak el egy nap alatt a nógrádi rendőrök

Fotó: illusztráció

Salgótarjánban egy nőt, Balassagyarmaton egy férfit fogtak el a Nógrád megyei rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársai 2020. február 5-én 6 óra 55 perckor Balassagyarmat belterületén igazoltattak egy 26 éves bátonyterenyei lakost. A rendőrök az igazoltatás során megállapították, hogy a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja a férfi ellen elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel nem dolgozta le a rá kiszabott közérdekű munkát. A törvényszék a büntetést elzárásra változtatta át, melynek letöltését nem kezdte meg a körözött személy.

Elfogatóparancsot bocsátott ki a Pesti Központi Kerületi Bíróság, a Salgótarjáni Járásbíróság és a Miskolci Rendőrkapitányság lopás bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az ellen a 19 éves salgótarjáni nő ellen, akit a megyeszékhely belterületén ellenőriztek a rendőrök a reggeli órákban.

A bűnügyi igazgatóság munkatársai mindkét személyt elfogták, melyet követően a 26 éves férfit a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra, a 19 éves nőt a Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe állították elő.