Megsemmisítő győzelmet aratott a bátonyterenyei futsalcsapat

Kiütéses diadallal indította a tavaszt a BTC. Fotó: Papp Dániel

Egyértelmű fölénnyel 25-3-as győzelmet aratott a Bátonyterenyei TC a vendég Startolunk SE felett a regionális futsal bajnokság, Pest megyei csoportjának 12. fordulójában. A mérkőzést dr. Mátyás Mátyás, a BTK elnöke értékelte.

-Kedden este nekivágott a tavaszi szezonnak futsalcsapatunk, a nullapontos sereghajtó Startolunk SE-t fogadtuk a Városi Sportcsarnokban. A statisztikai mutatók alapján, teljes nyugalomban kijelenthettük, hogy mi vagyunk az esélyesek, leginkább az lehetett a kérdés, meddig számolnunk.

Már az első félidőben 11-0 volt az állás. Fotó: Papp Dániel

Be is igazolódtak az előzetes sejtések, igazi örömfocit bemutatva hagytuk helyben egyébként lelkesen küzdő ellenfelünket. Az első félidőt követően tizenegy találatot jegyezhettünk fel, elég hamar eldőlt tehát minden érdemi kérdés.

A második felvonásban sem ismertünk pardont, futószalagon gyártottak az újabbnál-újabb ziccereket és gólokat, végül pedig 25-3-as arányban végeztük ki a vendégeket. Külön kiemelendő Domán Richárd produkciója, aki kilenc alkalommal tudott eredményes lenni – mondta dr. Mátyás Mátyás.

Regionális futsal bajnokság, Pest megyei csoport, 12. forduló:

Bátonyterenyei TC-Startolunk SE 25-3 (11-0)

Helyszín: Bátonyterenyei, Városi Sportcsarnok, 100 néző.

Bátonyterenyei TC: Szilágyi – Pozsár, Bujtár, Lengyel, Domán. Cserék: Farkas, Komka, Tóth Zs., Horváth Sz., Duhonyi, Határ, Sipkó Bálint, Szeles. Vezetőedző: Tóth Zsolt.

Gól: Domán (9), Komka (5), Lengyel (4), Bujtár (3), Szeles (2), Pozsár, Duhonyi, ill. Balogh (2), Sirmer