Óvatosan az utakon: néhány nap alatt 13 baleset történt Nógrád megyében

Az elmúlt négy napon négyen sérültek meg közúti közlekedési balesetben, míg további kilenc anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Szécsény irányából Nagylóc felé közlekedett 2021. április 8-án 6 óra 20 perc körül egy 18 éves férfi személygépkocsival, amikor egy jobbra ívelő kanyarban áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, és nekiütközött a vele szemben közlekedő autóbusznak. A baleset következtében a személygépkocsit vezető férfi sérült meg.

Balassagyarmaton, a Rákóczi fejedelem úton, egy parkolóban 2021. április 8-án 11 óra 25 perc körül egy 47 éves férfi tehergépkocsival tolatás közben elütötte a járműve mögött gyalogosan haladó férfit, aki ennek következtében megsérült.

Egy 20 éves férfi közlekedett gépkocsival 2021. április 10-én 16 óra 55 perckor Salgótarjánban, a Csokonai úton, amikor balra kanyarodott és közben egy segédmotoros kerékpárosnak ütközött. A baleset következtében a motoros elesett és megsérült.

Személygépkocsival közlekedett egy 29 éves férfi 2021. április 10-én 18 óra 28 perc körül Nógrádkövesd belterületén, amikor egy jobbra ívelő kanyarban lesodródott az úttestről és egy ingatlan kerítésének ütközött. A balesetben a járművezető megsérült.

Az elmúlt négy napon további kilenc anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén és négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek a megye rendőrei.

Kérjük a közlekedésben résztvevő járművek vezetőit, hogy a KRESZ szabályait betartva közlekedjenek! Ne feledjék: a balesetek megelőzhetők! A legjobb prevenció minden esetben a közlekedési szabályok betartása!

… hogy mindenki hazaérjen!

Forrás: police.hu