Vadonatúj modellekkel és online szolgáltatásokkal várja ügyfeleit a salgótarjáni Hyundai Márkakereskedés

A koronavírus-járvány szinte letarolta az egész világot. A legfrissebb adatok szerint már közel 140 millióan fertőződtek meg 192 országban és csaknem 3 millióan vesztették életüket. A Covid-19 betegség a különféle ágazatokra is jelentősen rányomta a bélyegét, számos régióban szinte összeroppantotta a gazdaságot, illetve az ingatlanpiacon és az autóiparban is erősen érződnek a hatásai. Ebben a nehéz helyzetben jártunk utána annak, hogy Nógrád megyében, azon belül is Salgótarjánban a Hyundai Márkakereskedés és Ford Márkaszervizben milyen intézkedéseket, illetve új szolgáltatásokat vezettek be annak érdekében, hogy megtartsák, illetve bővítsék ügybázisukat 2021-ben.

Az R-Carnet Service Kft. helyi telephelyének vezetője kalauzolt körbe a szalonban, ahová belépve maximális higiénia és dolgozói fegyelmezettség fogadott. Romhányi Tamástól megtudtam, hogy eddig is kiemelt figyelmet fordítottak a tisztaságra, a járvány idején azonban ezt jelentős növelték Salgótarjánban és a másik telephelyükön Bercelen is.

-Hogyan változtatta meg a vírus a piaci feltételeket?

-A Covid átalakította az autóértékesítést. Egyre több érdeklődőnk van online, egyre több telefonos megkeresés van. Elindítottuk az online szalonbejárást, hamarosan ezzel az újdonsággal érkezünk majd, hogy értékesítőinket egy felületen videochat formájában is el lehet majd érni. Nagyon fontossá vált továbbá a meglévő, azonnal fogható raktárkészlet, a nagy választék, a tavalyi év tavaszán ezért tudtuk megtartani a forgalmunkat.

-Milyen irányvonalat követtek 2021-ben?

-Idén is ezt a stratégiát követjük, a készlet fontossága most még jobban kiéleződött mint az elmúlt időszakban. Még év végén rendeltünk Ford és Hyundai gépjárműveket, melyek az elmúlt hetekben, napokban érkeztek meg. Az autóértékesítést jelenleg több negatív hatás is éri. Az elmúlt időszakban elszabadultak az árak, begyűrűzni látszódnak az alkatrészhiányok miatti gyártás csúszások, illetve a bürokrácia sem kedvez most, továbbá az ügyintézés is lassú, az új modellek engedélyei lassan haladnak.

-Milyen új modelljeitek vannak és mik azok amik a közeljövőben érkeznek?

-Az új Tucson modellt szinte minden színben meg tudjuk mutatni az érdeklődőknek, valamint ki is tudják próbálni. Nemsokára megérkezik a Plug In Hybrid és a Hybrid hajtás is. A hét elején befutott a régóta várt i30 FB N Performance. Az i30 faceliftje tavaly tavasszal érkezett meg, most új extrákkal, magasabb lóerőszámmal itt van az új N, a Hyundai család eddigi legerősebb tagja. Bevallom sok ilyen és ehhez hasonló autót vezettem már, de ez kivételesen magas vezetési élményt nyújt. Mindemellett természetesen megmaradt a Hyundainál az 5 év km korlátozás nélküli garancia is. Kiemelném továbbá a kedvező finanszírozási feltételeinket, új Hyundai vásárlása esetén 4,49 %-os kamattal és mindössze 20% önerővel tudunk lízinget biztosítani.

-A Ford modellek továbbra is elérhetőek ?

-Ford raktárkészletünket is folyamatosan töltjük, folyamatosan érkeznek meg a modellek, mind személy és teherautók egyaránt. A teherautók esetében NHP államilag támogatott hiteleket is tudunk biztosítani 2,5%-os kamattal. Újdonság a Fordnál, hogy Ford modelljeinket akár 8 év garanciával tudjuk kínálni.

-Volt-e egyedi stratégia még a Covid helyzet alatti értékesítés fellendítésére?

-Elkezdtük még jobban kidolgozni a flottakezelési szolgáltatásunkat. Melyet az ügyfelek az egyszerűség, átláthatóság és a kényelem miatt szeretnek. Aki kéri, pl: hozom-viszem szolgáltatással tud élni, csereautó szolgáltatással és teljes szerviz szolgáltatással. Jól hangzik, ugye? Bővebben információkat értékesítőinktől tudnak kérni.

-Véleményed szerint az elektromos autó vásárlások fellendülőben vannak?
-Információink szerint hamarosan újra lesz állami pályázati lehetőség elektromos modellekre, ahol a feltételek hasonlóak lesznek, mint korábban, 2.500.000 Ft támogatói összeggel. Addig is saját egyedi akcióink biztosítják ügyfeleinknek a kedvező feltételeket. Az autók tényleg jók, óriási vezetési élmény mellett. Tesztautóink segítségével megtapasztalhatják Önök is.
-Mit vársz a következő negyedévtől?

-Az első negyedév akadályait jól vettük – pedig volt elég. Sokat várok az Ioniq 5 modelltől, ami igazán prémium kategóriájú modell lesz, akár a Tesla vetélytársa is lehet. Bízom abban, hogy helyreállnak a gyártással kapcsolatos anomáliák és a gazdag raktárkészlet a mi javunkat fogja szolgálni.

-Melyik a kedvenc modelled az általad kínáltak közül?

-Szívem az i30 N Performance-hoz húz, az új modell parádés. Talán ez a legjobb szó rá… Az eszemmel pedig a Santa Fe Plug In hybrid mellett tenném le a voksom, egy kényelmes, családi, környezetbarát autó, akár nagycsaládos kedvezménnyel is.