Árokba csapódott és felborult egy autó Kishartyán közelében

Az elmúlt négy napon három személyi sérüléssel járó és három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 41 éves nő közlekedett személygépkocsival Salgótarján belterületén, a Rákóczi úton 2021. április 24-én 7 óra 10 perckor, amikor a Faiskola úti kereszteződésben az előtte balra kanyarodni szándékozó gépjármű hátuljának ütközött. A baleset következtében a járművet vezető nő megsérült.

Ugyanezen a napon 10 óra 30 perc körül Bátonyterenye belterületén egy 59 éves férfi ütközött neki segédmotoros kerékpárral egy előtte, jobbra kanyarodó személygépjárműnek, majd felborult. A balesetben a motoros sérült meg.

A 22-es számú főúton, Kishartyán irányából Salgótarján felé közlekedett gépjárművel április 25-én 17 óra 30 perckor egy 29 éves férfi, amikor egy balra ívelő kanyarban a gépkocsival lesodródott az úttestről, az út menti vízelvezető árokba csapódott és felborult.

Az elmúlt napokban további három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, és négy ittas vezetővel szemben intézkedtek a rendőrök.

A közúti közlekedési balesetek elkerülése érdekében kérjük a járművezetőket, hogy körültekintően, és a KRESZ szabályait betartva vegyenek részt a közúti forgalomban! Haladásuk során a járművük sebességét úgy válasszák meg, hogy az adott útviszonyoknak megfelelően – ami lehet egy útkanyarulat vagy kereszteződés – a váratlanul fellépő helyzetekre időben, baleset bekövetkezése nélkül tudjanak reagálni.

…hogy mindenki hazaérjen!

Forrás:police.hu