Idős asszony kezéből tépte ki a táskát egy 19 éves férfi Salgótarjánban

Fotó: police.hu

A salgótarjáni rendőrök beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves férfit.

Személyesen tett bejelentést egy idős nő 2021. május 3-án 17 óra 40 perckor a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon, miszerint pár perccel korábban a városközpontban egy férfi ellopta a táskáját. A helyszínen beszerzett adatok és a személyleírás alapján a rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves férfit beazonosították és elfogták.

A sóshartyáni lakos a bejelentést megelőző időben, Salgótarjánban, a járdán közlekedő sértett kezéből a táskáját kitépte, és azzal elszaladt. A táskában nagy összegű készpénz, mobiltelefon, toll és a sértett nevére kiállított bankkártya, hitelkártya, valamint személyes iratok voltak.

A rendőrök a férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A pénzt a férfi elköltötte, a nyomozók az eltulajdonított mobiltelefont tőle lefoglalták, míg a sértett iratait egy állampolgár találta meg a város belterületén. A lefoglalt tárgyakat a rendőrök a sértett részére visszaadták.

Forrás: police.hu