Sok baleset történt az elmúlt napokban Nógrád megyében

Nógrád megyében az elmúlt négy nap alatt 11 baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

Salgótarjánban, a Rákóczi úton a városközpont felé haladt egy 72 éves férfi 2021. május 8-án 16 óra 40 perc körül személygépkocsival, amikor a mögötte haladó 46 éves férfi az általa vezetett járművel jobbról megelőzte és hirtelen elé – egy ingatlan kapubejárójához – balra befordult. A 72 éves férfi az általa vezetett járművel a másik gépkocsi oldalának ütközött. A balesetben a 46 éves sofőr megsérült.

Egy 69 éves férfi közlekedett személygépkocsival május 9-én 13 óra 40 perckor a 2122-es számú úton, Kozárd külterületén, amikor egy kanyarban a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba áttért, ahol frontálisan ütközött egy járművel, amely hátuljának a mögötte haladó gépkocsi szintén nekiütközött. A baleset következtében hárman sérültek meg.

Az elmúlt négy napon a rendőrök további kilenc anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, és két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Kérjük, tartsák be a közlekedési szabályokat, különös figyelmet fordítva a sebességhatárok és kanyarodási szabályok betartására! Felhívjuk a figyelmet, hogy a balesetek elkerülése érdekében a legtöbbet mi magunk tehetünk azzal, hogy a szabályokat betartva, egymásra odafigyelve veszünk részt a közlekedésben!

… hogy mindenki hazaérjen!

Forrás: police.hu