Halálos baleset történt az M5-ösön | Concrete Média

Összeroncsolódott személygépkocsi, miután belehajtott a közútkezelő terelést előjelző, álló teherautójába (hátul) az M5-ös autópályán, az újhartyáni lehajtónál 2021. május 20-án. A balesetben a személyautó utasa meghalt. MTI/Mihádák Zoltán

A főváros felé vezető oldalon történt tragédia Újhartyán közelében. A forgalmat az örkényi csomópontnál leterelik a pályáról.

Egy személygépkocsi haladt 2021. május 20-án az M5 autópályán Budapest felé, amikor 7 óra 50 perc körül Újhartyán térségében – egyelőre tisztázatlan okból – nekiütközött egy ott zajló munkálatok miatti terelést előjelző, álló járműnek. Az ütközés következtében a személyautó jobb első ülésén utazó férfi a helyszínen meghalt, a sofőr és további két utas, valamint a terelő járműben tartózkodó munkás súlyosan megsérült.

A rendőrök a helyszínelés és a mentési munkálatok miatt a főváros felé haladó forgalmat az örkényi csomópontnál leterelik az autópályáról.

Az útlezárást a munkálatok előrehaladtával fokozatosan szüntetik majd meg és adják vissza az érintett autópálya szakaszt a forgalom számára.