Három körözött személyt fogtak el a rendőrök Nógrád megyében

Fotó: illusztráció

A salgótarjáni és bátonyterenyei járőrök igazoltatták és állították elő azt a két férfit és egy nőt, akik ellen elfogatóparancs volt érvényben.

A járőrök 2021. október 3-án 15 órakor Somoskőújfaluban igazoltatták azt az 51 éves férfit, aki ellen a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja rendelt el körözést, mivel az elzárás büntetésének letöltését a megszabott határidőig nem kezdte meg. A rendőrök a helyi lakost elfogták a Balassagyarmati Fegyház és Börtönbe szállították.

Mátraverebélyben ugyanezen a napon igazoltattak a rendőrök egy 45 éves nőt. Az ellenőrzés során megállapították, hogy ellene a Salgótarjáni Járás Bíróság garázdaság miatt rendelt el körözést. A rendőrök a helyi lakost elfogták, előállították és őrizetbe vették.

A Balassagyarmati Törvényszék szintén garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt kiadott elfogatóparancsa volt érvényben a 66 éves salgótarjáni férfi ellen, akit a járőrök 2021. október 4-én a megyeszékhelyen elfogtak, előállítottak és őrizetbe vettek.

Forrás: police.hu