A lakosság segítségét kéri a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Fotó: illusztráció

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét kéri.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés megalapozott gyanúja miatt folytat 12000/415/2021.bűnügyi számon eljárást ismeretlen tettes ellen.

Az eddig ismeretlen személy 2021. október 30-án 11 óra 30 perc körül közlekedett egy sötétszínű Volkswagen vagy Audi típusú terepjáróval a 21-es számú főúton, Hatvan irányából Salgótarján felé. A megyehatár közelében egy tehergépkocsit előző személygépkocsi mögé ért. Feltehetően lassúnak találta a másik járművet, ezért dudálással és villogással adott hangot nemtetszésének. Az előzés befejezésével a terepjárót vezető a személygépkocsi mellé sorolt a kétsávos főúton, majd a vétlen sofőrre több alkalommal szándékosan ráhúzta a kormányt, akinek ennek következtében a jobb oldali útpadkára kellett lehúzódnia. Ezt követően tovább közlekedtek, majd a sötétszínű terepjáró vezetője a körforgalomban balról váratlanul – a sávokat elválasztó félgömbökön áthaladva – a vétlen személygépkocsi elé vágott.

A rendőrség várja azok jelentkezését, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (3100 Salgótarján, Kossuth út 5. sz.) személyesen, telefonon a 06-32-411-255 hívószám 33-50-es mellékén, vagy tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Forrás: police.hu