Gera Zoli és Nasz Dani is Bátonyterenyére látogat pénteken

Borítókép: Gera Zoltán (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A bátonyterenyei Gyerekesély Program munkatársai és a művelődési ház szervezői február 11-én délután szabadtéri programra várják az érdeklődőket a Városház téren.

A rendezvénnyel főként a fiatalokat szeretnék megszólítani, de természetesen minden korosztályt szeretettel látnak a programon.

– A Tiszta Buli fantázia nevű rendezvény nem titkolt célja, hogy utat mutassunk a fiataloknak, példaképet állítsunk eléjük, hogyan is lehet kedvezőtlen élethelyzetekből felállni, hogyan és kitől lehet segítséget kérni és kapni, ha bizonytalanok, vagy csak keresik a kiutat egy adott szituációból. Nagy öröm, hogy Gera Zoltán egykori labdarúgót is vendégül láthatjuk a rendezvényen, számos más program mellett, amit a Bátonyterenyei Rendőrkapitánysággal és a Salgótarjáni Egészségügyi Centrummal közösen valósítunk meg. – mondta el portálunknak Bakóné Dávid Judit projektmenedzser.

Az esemény egyébként december 30-án került volna megrendezésre, ám a kedvezőtlen időjárás miatt mostanra halasztották. A szervezők bíznak abban, hogy a jó idő, a kikapcsolódási lehetőség sok embert fog a Városház térre vonzani.