Becsó Zsolt: ezzel a bizalommal élni kell, nem pedig visszaélni

Nógrád megye 1-es számú választókerületében is a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte a 2022-es választást. Becsó Zsolt 99,13 százalékos feldolgozottságnál a voksok 54,43 (25 319 szavazat) százalékát szerezte meg. A honatya az eredményváró rendezvényen az adatok közlése után azt mondta: továbbra is azért fog dolgozni, hogy a térség fejlődjön. 

-Nagyon örülök, hogy ilyen meggyőző eredményt sikerült elérni itt a választókerületben, de országosan is. Ebben a munkában nyilván benne van a kelet-nógrádi választókerületnek az eredménye is. Szeretném is megköszönni minden választópolgárnak, aki fontosnak tartotta, hogy a demokrácia ünnepén elmenjen és szavazzon és különösképpen azoknak, akik ki is tüntettek bizalmukkal. Továbbá szeretném megköszönni testvéremnek az elmúlt négy évben végzett munkáját is. Büszke vagyok, hogy ilyen öcsém van, kiválóan tette a dolgát – emelte ki Becsó Zsolt.

-Ezzel nyilván az elmúlt négy év munkáját is értékelték a választók, egy nagyon fontos pozitív visszajelzés, hogy igen is érdemes reggel korán felkelni, akár késő estig kint lenni a terepen, dolgozni, a településekért, az emberek boldogulásáért, mert az emberek értékelik az elvégzett munkát, különösképpen az elért eredményeket – fűzte hozzá.

-Salgótarjánban, Bátonyterenyén, Pásztón és az összes többi településen mindenhol kivétel nélkül nagyon jó eredményt sikerült elérni. Ez egy nagyon nagy fokú bizalom, amit most megkaptunk az emberek részéről. Ezzel a bizalommal élni kell, nem pedig visszaélni! Engem a mostani eredmény arra biztat, hogy ha kell, még többet tegyek azért, hogy ténylegesen ennek a választókerületnek, ennek a térségnek a szekerét előre tudjuk mozdítani. Nagy sok elképzelésünk van, tervünk, álmunk a polgármesterekkel, a településekkel közösen, úgyhogy azon leszek, hogy ezek döntő többségét meg is tudjuk valósítani. Csak előre Kelet-Nógrád! – húzta alá Becsó Zsolt.