Döntetlennel kezdte a rájátszást a Talent 2019 Sportegyesület futsal csapata

Hétfőn este 19.30 órakor Budapesten lejátszotta a Talent 2019 Sportegyesület felnőtt férfi futsal csapata a 2021/22. évi Regionális Férfi Felnőtt Futsal bajnokság Heves megyei régió bajnokaként az MLSZ által a 2022/23. bajnoki évre kiírt Férfi Futsal NB II. osztályú versenyrendszerben történő részvétel érdekében az első rájátszás mérkőzést.

A sorsolás alapján a Férfi Felnőtt Futsal Regionális bajnokság rájátszásának párosítása szerint a budapesti székhelyű Airnergy FC férfi felnőtt futsal csapatát kapta ellenfeléül a Talent 2019 Sportegyesület.

1. mérkőzés: május 23. hétfő 19.30 óra Budapest

Airnergy FC – Talent 2019 SE 3 – 3 ( 2 – 2)

Gólszerzők: Lavkó Bálint, Pistyúr Zsolt, Hugyecz Márton

2. mérkőzés: május 30. hétfő 20.00 óra Balassagyarmat, Városi Sportcsarnok

A csapat: Tresó Bálint, Deme Donát (kapusok), Hugyecz Márton, Kántor Barnabás, Brezovszki András, Gál Szilárd, Mátyás Péter, Pistyúr Zsolt, Dávid Máté, Lavkó Bálint, Pistyúr Dávid, Szenográdi Péter, Koplányi Viktor, Petrás Bence

Edzők: Naszály Aladár, Koleszár Krisztián, Mohácsi László

Mohácsi László edzői nyilatkozat: Alig több mint hét hónap elteltével régiós bajnokként rájátszást játszhatott a csapat az NB II-be jutásért, így számunkra igazi ünnep volt a mai mérkőzés! Szép számú hazai szurkolótábor előtt egy igazán nagyszerű futsal csapattal mérkőztünk meg, akiket igazi kupa hangulatú derbin sikerült megszorongatnunk. Mivel a hazaiak már sok éve űzik ezt a speciális futsal játékot és nagyon jó eredményekkel rendelkeznek, ezért készülnünk kellett a begyakorolt figuráikra, miközben mi sem szerettünk volna lemondani a gólszerzésről, ami szerencsére sikerült is. Örülünk az eredménynek és legfőképp annak, hogy a visszavágó továbbra is nyílt maradt! A hazai visszavágón is szeretnénk megszorongatni a riválisunkat, de ehhez pontosítani kell a védekezésünkön és javítani szükséges a támadásainkat. Gratulálok a csapatnak!