Szabó Csaba: az időközi választás tétje a salgótarjáni 7-es körzet fejlődése

-A vasárnapi időközi választás tétje a salgótarjáni 7-es számú körzet fejlődése – hangsúlyozta Szabó Csaba a Fidesz-KDNP jelöltje a Csokonai és Rózsafa út kereszteződésénél tartott tegnapi utcafórumon, melyen Becsó Zsolt a térség országgyűlési képviselője is részt vett.

Szabó Csaba a helyszínen rávilágított: a Csokonai úttól egészen Somolyóbányáig tartó körzetben nagyon kevés beruházás valósult meg a város más területeihez képest.

A Fidesz-KDNP jelöltje kiemelte: emellett rossz állapotban vannak az utak, a járdák, illetve problémák vannak a vízhálózattal is.

Hozzátette: mindezeken túl nagyobb hangsúlyt kell fektetni a rendszer fűnyírásra, fejlesztésre szorul a közvilágítás, az illegális szemétlerakás miatt indokolt lenne térfigyelő kamerákat kihelyezni és véleménye szerint a buszközlekedésen is változtatni kell.

– Sok feladat vár megoldásra, és fontos beruházásokat kell megvalósítani a körzetben. A háborús helyzetben ez nem egyszerű, de lépésről-lépésre haladva sikerülhet – világított rá Szabó Csaba.

Salgótarján megyei jogú városban Harmos László (Salgótarján, Szeretem! Egyesület-DK-Jobbik-LMP-Momentum-MSZP-Párbeszéd-Tarjáni Városlakó Egyesület) tavaly szeptemberben bekövetkezett halála miatt tartanak időközi választást a 7. számú egyéni választókerületben július 17-én.

Az időközi választáson négy jelölt indul: Szabó Csaba (Fidesz-KDNP), Egyedi Norbert (Mi Hazánk Mozgalom), Ludányi József (független), és Nagy Attila Tibor (Munkáspárt-ISZOMM). A választókerületben 2477-en voksolhatnak.