Rengeteg baleset történt az elmúlt napokban Nógrád megyében

Fotó: police.hu

Nógrád megyében az elmúlt négy napon négy személyi sérüléssel járó és kilenc anyagi káros balesetnél intézkedtek a megye egyenruhásai.

Nógrád település belterületén közlekedett 2022. augusztus 18-án az éjszakai órákban egy 39 éves férfi quaddal, amikor az úttestről lehaladt és egy ingatlan kerítésének ütközött. A rendőri ellenőrzés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív jelzést mutatott. Megállapították továbbá, hogy a férfi a quad vezetésére jogosító érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A balesetben a sofőr és az utasa is megsérült.

Ugyanezen a napon a hajnali órákban Hatvan irányából Salgótarján felé közlekedett személygépkocsival a 21-es számú főúton egy 37 éves férfi, amikor Vizslás-újlaknál az úttestről lehaladt és villanyoszlopnak ütközött. A baleset következtében a gépkocsiban egyedül tartózkodó sofőr megsérült.

Mihálygerge külterületén haladt segédmotoros kerékpárral augusztus 19-én 19 óra 20 perckor egy 53 éves férfi, amikor az úttesten a járművel elesett és megsérült.

Egy motorkerékpárt vezető 44 éves nő augusztus 20-án a déli órákban a Salgótarjánt és Ceredet összekötő útszakaszon egy balra ívelő kanyarban megcsúszott, elesett és a járművel árokba sodródott, amelynek következtében megsérült.

A megye rendőrei az elmúlt napokon további kilenc anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén és három ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri az utakon közlekedő járművezetőket, hogy vezessenek óvatosan és körültekintően! A járművek sebességét mindig az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg!

…hogy mindenki hazaérjen!

Forrás: police.hu