Sajtódíjat kaptak a Concrete Média munkatársai a Nógrádi Megyenapon

Nógrád Megye Sajtó Díját vehették át a Concrete Média Kft. munkatársai a szombati, XVI. Nógrádi Megyenapon.

Köszönjük a megtisztelő elismerést a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének, Skuczi Nándor elnök úrnak, valamint köszönjük Nagy-Majdon József polgármester úrnak Bátonyterenye Város Önkormányzata ajándékát.

Társaságunk célja az alapítás óta a helyi lakosság és az agglomerációban élők minél szélesebb körű tájékoztatása

2009-ben, a Bátonyterenye Városi Televízió alapjain jött létre Kelet-Nógrád első médiacentruma a Concrete Média Kft. Társaságunk célja az alapítás óta a helyi lakosság és az agglomerációban élők minél szélesebb körű tájékoztatása. Cégünk mára, a rádió kivételével, minden médiafelületen elérhető és teljes körű szolgáltatást nyújt Bátonyterenye, Pásztó, Salgótarján városok, és vonzáskörzetében élő, több tízezer lakos, és vállalkozás számára.

A Concrete Média Kft. legfontosabb alappillére a pártatlan, sokoldalú helyi hír és információszolgáltatás, a vélemények széleskörű bemutatása. Különös figyelmet fordítunk a nemzeti és kulturális örökség értékeinek bemutatására, a helyi kulturális örökségeink megőrzésére.

Legfontosabb célkitűzésünknek tekintjük a jövőben is, hogy egységes médiumként vállaljunk szerepet a kelet-nógrádi térség közéletében. Publikációinkban, műsorszerkezetünkben tükröztessük a polgárokat érintő kérdéseket, hiteles, kiegyensúlyozott tájékoztatásunkkal pedig hivatkozási pontként szolgáljunk a helyi társadalmi, gazdasági és kulturális élet területén.