Bátonyterenyei töltőállomással bővült a Shell töltőhálózata (fotók)

Ünnepélyes keretek között adták át a Shell új töltőállomását Bátonyterenyén. Az eseményen Nagy-Majdon József, a város polgármestere is részt vett.

Hétfőn megnyílt a Shell Hungary zRt. 195. magyarországi töltőállomása, amely a Bátonyterenyei Ipari Park mellett várja a vásárlókat. A Shell magas minőségű üzemanyagai mellett a Shell Café ínycsiklandó kínálatát is élvezhetik a vásárlók, ahová egy bársonyos barista kávéra, vagy egy frissítő hűtött italra térhetnek be útközben.

A Shell vásárlói és Shell Üzemanyagkártyával rendelkező ügyfelei minél teljeskörűbb, az ország minél több pontján történő kiszolgálása érdekében bővíti magyarországi hálózatát. Június 26-n a Bátonyterenyei Ipari Parknál nyitotta meg legújabb egységét, amely az M3 autópályáról a 21-es főútra letérve, Salgótarján felé haladó útszakaszon található. A településen élők, a környéken kirándulók, valamint a 21-es főút átmenő forgalmának kényelmét is szolgálja a most megnyitott létesítmény, melynek kialakításánál elsődleges szempont volt a vásárlók magas színvonalú, széles körű kiszolgálása.

Négy autó tankolhat egy időben a töltőállomáson. A vásárlók négyfajta üzemanyag közül
választhatnak, a Shell FuelSave benzin és a Shell FuelSave Dízel mellett elérhetőek lesznek a Shell prémium termékei is. Így a Shell V-Power Racing, amelyet a vállalat a Ferrarival közösen tervezett, és 99%-ban azonos típusú összetevőket tartalmaz, mint a Ferrarinak szállított, Formula-1 versenyeken használt üzemanyag. A Shell V-Power Diesel pedig a vállalat leghatékonyabb1 diesel üzemanyaga, amely a lerakódások eltávolításával elősegítheti a motor megtisztulását. A töltőállomáson autómosó is üzemel.

Az új szemlélettel megálmodott, gyors és kényelmes kiszolgálást nyújtó Shell Caféban tankolás közben magas minőségű italokat és falatokat fogyaszthatnak a vásárlók. A kínálatban a közkedvelt, frissen főzött kávékülönlegességek mellett a nyári hónapokban szezonális jegeskávé választék is szerepel. Az útjuk folytatásához felfrissülésre szomjazókat a Shell saját márkás vitamin italai, a plusz energiára vágyókat a Shell V-Power energiaitala várja, az éhség csillapítására pedig a népszerű hot dog vagy csomagolt szendvicsek szolgálnak. A vendégek helyben a modern berendezéssel és kényelmes ülőrészekkel megálmodott kávézóban, valamint a teraszon elhelyezett asztaloknál ülve pihenhetnek meg kávéjukat, süteményüket fogyasztva.

A Shell környezetvédelem iránti elkötelezettsége a töltőállomás és a shop kialakítása során is érvényesült. A shopban energiatakarékos LED világítótesteket, valamint kis fogyasztású
hűtőszekrényeket helyeztek el. Az étkezéshez használt evőeszközök közül pedig száműzték a műanyagból készült tárgyakat. A vásárlók hasonló törekvéseit segítendő, a Shell országos
programja keretében a közeljövőben használt sütőolaj gyűjtő konténereket is kihelyeznek a töltőállomás területén. A nyitást követő időszakban a Shell ClubSmart kártyájukat használók üzemanyag kedvezményben részesülnek, de meglepetésekkel várják a Shell shop vásárlóit is.

Fotók az új töltőállomás megnyitójáról

A Shell Hungary zRt-ről

A Shell Hungary zRt-t 1925-ben regisztrálták Magyarországon. Jelenleg kiterjedt töltőállomás-hálózatot üzemeltet országszerte, és az egyik legnagyobb nemzetközi energetikai vállalat az országban. A magas minőségű üzemanyag-kínálat mellett széleskörű szolgáltatásokat is biztosít ügyfelei számára, úgymint a ClubSmart hűségprogram, a Karbonsemlegesítési Program, Tesco mini shopok a Shell töltőállomásokon, Shell Café, valamint az ingyenes előtető alatti szolgáltatások. További információ: www.shell.hu.