A Hooligans lesz a bátonyterenyei Nyárindító Fesztivál sztárfellépője

Fotó: Facebook/Hooligans

Nyárindító Fesztivált rendeznek a bátonyterenyei Városház téren június elsején. Az esemény sztárfellépője a Hooligans zenekar lesz – ismertette a Bátonyterenyei Közművelődési Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Maruzs-Molnár Ágnes elmondta: a város idén 35 éves, a jeles évfordulót pedig programsorozattal ünneplik meg. Korábban tartottak már gálaműsort, színházi előadást, és ennek keretében rendezik meg a Nyárindító Fesztivált is a Városház téren június elsején.

Az ügyvezető rávilágított: néhány évvel korábban tartottak már hasonló eseményt. Ezt követően ismertette: a mostani rendezvény zenei programjának kezdetén helyi kötődésű amatőr zenekarok mutatkoznak be, majd 20 órától a Hooligans fergeteges koncertje következik. Végül retró diszkó zárja a programot, melyen -ugyancsak helyi kötődésű- DJ-k pörgetik majd a zenéket.

A Nyárindító Fesztiválon debütál majd Bátonyterenye város dala

Maruzs-Molnár Ágnes arról is tájékoztatott, hogy a tervek szerint a Nyárindító Fesztiválon debütál majd Bátonyterenye város dala, amelynek szövege és ritmusa a Kormorán együttes „tollából” fakad.

Az ügyvezető hozzáfűzte, hogy mindezek mellett a rendezvény során szeretnének a nyári munkavállalóknak, például diákoknak segítséget nyújtani a munkalehetőségek tájékoztató jellegű feltérképezésében. Mint mondta, ennek érdekében már felvették a kapcsolatot a helyi munkaügyi központtal.

Teltház előtt mutatták be a Bakancslista című vígjátékot Bátonyterenyén

A várossá nyilvánítás 35. évfordulóját ünnepelték Bátonyterenyén – fotók, videó