TeSzedd – Bátonyterenye idén is csatlakozott a hulladékgyűjtő akcióhoz (fotók)

A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma. Idén immár tizenkettedik alkalommal valósul meg. A szemétgyűjtési akció keretében szerte az országban „nagytakarítanak” a program résztvevői.

Bátonyterenye városa, ahogy minden évben, idén is csatlakozott az országos önkéntes programhoz, hogy ezáltal hozzájáruljon a város szebb és tisztább környezetéhez.

A Bátonyterenyei Polgármesteri Hivatal dolgozói és a Fáy András Technikum, Gimnázium, Szakképző Iskola, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium tanulói a Városháza épületének, a Mátra lakótelepnek, és a Millenniumi Parknak a környezetét, a Bátonyterenyei Közművelődési Nonprofit Kft. munkatársai, valamint a II. János Pál Pápa Katolikus Iskola diákjai pedig a kisterenyei Flóra szobor, Tanuszoda, Coop üzlet, Munkaügyi Központ, valamint a buszmegállók környékét tisztították meg több zsáknyi hulladéktól. A ma délutáni akcióhoz Nagy-Majdon József polgármester és a helyi önkormányzat több képviselője is csatlakozott.