Csodás győzelmet aratott a bátonyterenyei futsal csapat

Parádés győzelmet aratott hazai pályán a BTC. Fotó: Kis Krisztián

Hétfő este a Bátonyterenyei TC futsal csapatának második hazai mérkőzésére került sor a városi sportcsarnokban. A helyiek végig uralták a meccset és nagy aranyú győzelmet arattak, 7:3-ra verték a Lurkó Focimánia FK gárdáját a regionális felnőtt bajnokság nyolcadik fordulójában. Legközelebb november 20-án (szerdán) lép pályára a BTC, 21 órától az Issimoval csapnak majd össze Csömörön.

A legutóbbi mérkőzés részleteiről dr. Mátyás Mátyás a BTC elnöke számolt be lapunknak.

-Hétfőn idénybeli ötödik fellépésén is túlesett futsalcsapatunk, soros meccsükön a forduló előtt második Lurkó Focimániát fogadták a fiúk. Mivel a földön járunk, a kezdősípszó előtt úgy álltunk a találkozóhoz, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, bár látható, vagy kellő potenciál lakozik együttesünkben, nem szabad gyorsan hiú ábrándokat kergetni.

Remekül indítottuk a párbajt, Bujtár révén már az 5. percben előnybe kerültünk, majd a folytatásban sem álltunk meg és a szünetig háromgólos fórra tettek szert.

A szünet után már öttel is vezettünk, amikor ugyan kissé kozmetikáztak a látogatók, ez mit sem számított, végül 7-3-as arányban nyertünk.

-Remek produkciót mutattak be a fiúk, egy igazi élményben lehetett része a Városi Sportcsarnokban tiszteletét tevő mintegy 200 nézőnek, akik ismét remek hangulatot teremtettek – tette hozzá dr. Mátyás Mátyás.

Regionális felnőtt futsalbajnokság, Pest megyei csoport, 8. forduló:

Bátonyterenyei TC-Lurkó Focimánia FK 7-3 (3-0)

Helyszín: Bátonyterenye, Városi Sportcsarnok, 200 néző.

Bátonyterenyei TC: Szilágyi – Domán, Bujtár, Pozsár, Lengyel. Cserék: Duhonyi, Pál G., Tóth Zs., Komka, Horváth Sz., Szalai, Határ, Sipkó, Sasvári. Játékos-edző: Tóth Zsolt.

Gól: Bujtár (2), Lengyel (2), Komka, Pál G., Pozsár

Tabella: