Esküvői Kiállítás: Kovács Hetti képviselte szűkebb pátriánkat

Nagy volt az érdeklődés az elmúlt hét végén 14. alkalommal megrendezett Esküvői Kiállításon. A vásárral egybekötött szakmai esemény óriási segítség volt azoknak, akik esküvőre készülnek, hiszen a rendezvényen minden megtalálható volt, ami e különleges nap megszervezéséhez szükséges. Mindenütt ragyogás, a termékek széles kínálata várta az ide látogatókat. Külföldi és hazai divatcégek mutatták be legújabb menyasszonyiruha-különlegességeiket. Ezen felül rengeteg kiállító kínálta szolgáltatásait: előkelő autók, cukrász finomságok, meghívók és asztali díszek, jegygyűrűk, vőlegény öltözékek és annak kellékei voltak láthatóak, de a rendezvényszervezők, fotósok és videósok, fodrászok, sminkesek és zeneszolgáltatók is szép számban megjelentek.

A jelenlévők között bőven akadtak dekorációt bemutatók is, több országos hírű cég idei kollekciója került fel a palettára.

-A minden várakozást felülmúló látogatói létszám azt bizonyítja, hogy ebben az évben is nagy sikert aratott a rendezvény. A mi standunknál az idei év slágere kétség kívül a dekor gumiból készült kézműves termék volt, ugyanakkor az egyedi készítésű menyasszonyi csokrok, virág boxok és a szatén virágokkal díszített tároló dobozok is kelendőnek bizonyultak – mondta el a Concrete Médiának Kovács Hetti, aki szűkebb pátriánkat képviselte Salgótarjánból.