Koronavírus: bezárták az uszodát és a művelődési központot Bátonyterenyén

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében csütörtökön bezárták a városi tanuszodát, az Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtár épületét, az önkormányzat pedig minden közeljövőben esedékes rendezvényt azonnali hatállyal lemondott – erről Nagy-Majdon József, Bátonyterenye polgármestere tájékoztatta a Concrete Médiát.

A város első embere kiemelte: arról a későbbiekben határoznak majd, hogy bezárják-e a városi sportcsarnokot is. Hozzátette: az ott zajló eseményeket addigis zárt kapuk mögött bonyolítják majd le.

Kézfertőtlenítőket rendelt az önkormányzat

A polgármester arról is tájékoztatta a mai napon lapunkat, hogy a város önkormányzata kézfertőtlenítőket rendelt az általuk fenntartott intézményekbe, orvosi rendelőkbe, az Egészségügyi Központba, bölcsődékbe, óvodákba és az iskolákba is, hiszen mint mondta a Bátonyterenyén élők biztonsága és egészsége a legfontosabb számukra.

Napi szinten tárgyal a koronavírusról a városvezetés

-Bátonyterenye vezetése napi szinten tárgyal a koronavírusról. Megkérek mindenkit, hogy a pánikot kerüljük el, az önkormányzat minden szükséges lépést megtett és megtesz majd a jövőben is annak érdekében, hogy megadályozza a fertőzés terjedését – hangsúlyozta Nagy-Majdon József.