Negyedik alkalommal szervezték meg a Vállalkozói klub rendezvényt Bátonyterenyén

A bátonyterenyei Paktumiroda 2020.09.23-án negyedik alkalommal szervezte meg Vállalkozói klub rendezvényét Bátonyterenyén a TOP-5.1.2-15-NG1-2016-00002 számú „Nógrádi Szabad Vállalkozási Zóna” pályázat keretein belül.

Meghívott vendégként Sándor Ildikó Vállalkozásfejlesztési közgazdász, tanácsadó tartott előadást a Vállalkozói klub résztvevői számára. Az előadás témái között szerepelt, hogy hogyan érte a magyar vállalkozásokat a világjárvány, mik voltak a legjellemzőbb problémák, milyen segítséget kaptak a nehéz helyzetbe került vállalkozások, milyen stratégiák voltak sikeresek, illetve mi várható a jövőben.

A Nógrádi Szabad Vállalkozási Zóna Foglalkoztatási Stratégiájának kiemelt céljai között szerepel a kis- és középvállalkozások segítése a továbblépésben, növekedésben, működésüket nehezítő külső és belső tényezők, problémák azonosításában, ezek megoldásában. A rendezvény a fent említett célok teljesülését szolgálta, azáltal, hogy gyakorlati tanácsokkal látta el a megjelent vállalkozásokat.