Ezeket az utcákat zárják le Salgótarjánban és Balassagyarmaton október 23-án

Fotó: illusztráció

Az október 23-ai ünnepi megemlékezések és rendezvények miatt Salgótarjánban és Balassagyarmaton útlezárásra és forgalomkorlátozásra kell számítani.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy 2021. október 23-án és október 24-én az alábbi forgalmirend-változások lépnek életbe Salgótarján és Balassagyarmat belterületén.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság illetékességi területén az alábbi forgalomkorlátozások várhatóak:

  • az ünnepi megemlékezés és emlékfutás megtartása miatt október 23-án 8 órától 13 óra 30 percig Salgótarjánban, a Rákóczi út – Munkás út kereszteződése, és a Rákóczi út – Pécskő út kereszteződése közötti szakaszon teljes útlezárás lesz érvényben. Kerülni a Munkás út – Szerpentin út – Hargita körút – Pécskő út irányába lehet.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság illetékességi területén az alábbi forgalomkorlátozások várhatóak:

  • október 23-án 6 órától október 24-én 6 óráig az Őszi Hacacáré elnevezésű rendezvény miatt lezárják a Civitas Fortissima téren a Deák Ferenc utca, a Bercsényi utca és a Madách Imre utca közti területet. Kerülni az Ipolypart utca és az Ady Endre út felé lehet.
  • az ünnepi megemlékezés megtartása miatt október 23-án 9 órától 11 óráig forgalomkorlátozás várható Balassagyarmaton a Bajcsy Zsilinszky utca, a Rákóczi fejedelem út és a József Attila utca közötti szakaszon, valamint a Deák Ferenc utca és a Bajcsy Zsilinszky utcai parkoló bejárati szakasza közötti részen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek!

Forrás: police.hu