Elrajtol a nyolcadik téli teremlabdarúgó bajnokság Bátonyterenyén

November 27-én (szombaton) kezdődik a nyolcadik téli kispályás teremlabdarúgó bajnokság Bátonyterenyén. A helyszín ezúttal is a város sportcsarnok lesz. A mérkőzések már 13:00 órától elkezdődnek, míg a hivatalos megnyitót 18:00 órától tartják majd meg – tájékoztatta a Concrete Médiát az esemény főszervezője. 

Tarjáni László elmondta: a 2021/2022-es bajnokságra összesen 17 csapat közel 300 játékosa nevezett. Az alap bajnokságon (melyet A-B csoportra osztottak) kívül az öregfiúk, a nők és az általános iskolások ezúttal is megmérkőznek egymással. Tarjáni László kiemelte: a teremkupa 2022. február 27-ig tart.

A felső házban az első helyezett csapat kétszázezer, a második helyezett százezer, míg a harmadik helyezett ötvenezer forintot kap. Az alsó házban a legjobb együttest ötvenezer, a második helyezett csapatot harmincezer, míg a harmadik helyezett gárdát húszezer forinttal jutalmazzák.

Ezen felül a korábbiakhoz hűen díjazzák majd a legjobb mezőnyjátékost, a gólkirályt, a legügyesebb kapust, illetve az általános iskolások, valamint az öregfiúk kiválóságait; a tárgyjutalmakat Bátonyterenye Város Önkormányzata biztosítja.

A torna fővédnöke Nagy-Majdon József polgármester, főtámogatója: Bátonyterenye Város Önkormányzata, a további támogató pedig Kecskés Attila, helyi vállalkozó.

A szervező hozzátette: a mérkőzéseket továbbra is ingyenesen lehet majd látogatni, természetesen a hatályos járványügyi szabályok betartása mellett, mely jelenleg azt mondja ki, hogy a nézőknek maszkot kell hordaniuk a meccsek alatt.