Rászoruló gyermekeknek visz ajándékot a Concrete Média és a Plazma Center Mikulása

Fotó: illusztráció

Jótékonysági akciót szervez december 6-ára a salgótarjáni Plazma Center, a Concrete Média Kft., valamint az R-Carnet Service Kft. Mikulásuk több száz ajándékcsomagot juttat majd el a megyeközpontban és vonzáskörzetében élő hátrányos helyzetű gyermekek számára.

A hétfői akció során a Concrete Média Kft., a salgótarjáni Plazma Center, valamint az R-Carnet Service Kft. nagyszakállú Mikulása a segítőivel együtt a megyeközpontban található Nyitnikék Tagóvodába és a Magyargéci Mézeskalács Biztos Kezdet Gyerekházba is ellátogat majd. Közösen rengeteg ajándékot, édességet és gyümölcsöt fognak eljuttatni az apróságoknak. Az R-Carnet Service Kft. mindemellett 100 ezer forintot ajánlott fel a Gyerekház számára, hogy ezáltal is szebbé tegye a kicsik ünnepét.

A salgótarjáni Plazma Center rendszeresen segíti a rászorulókat

A salgótarjáni Plazma Center számára nagyon fontos a társadalmi szerepvállalás. A megalakulásukat követő több mint egy évben tizenkét alapítványt, egyesületet, valamint civil szervezetet támogattak már. Segítették egyebek mellett a Magyargéci Mézeskalács Biztos Kezdet Gyerekházat, a Mancs Menedék Állatvédő Egyesületet, sőt a Gyöngyösi Állatkertet is. A jótékonysági akciók sora pedig hétfőn folytatódik, melyhez immáron a Concrete Média Kft., valamint az R-Carnet Service Kft. is csatlakozik. Természetesen fotós, videós összefoglalóval jelentkezünk majd a december 6-ai közös eseményünkről.