Becsó Zsolt: megvédjük a magyar gyermekeket és a szülők jogait (videó)

A gyermekvédelmi törvény témájával kapcsolatban tartott ma délelőtt sajtótájékoztatót Becsó Zsolt orsszággyűlési képviselő Salgótarjánban. 

A honatya a sajtótájékoztatón kiemelte: Európában elsőként a magyar emberek mondhatják majd el egy országos népszavazáson a témával kapcsolatos véleményüket.

– Más országokban a balliberális politikai elit dönti el ezt a kérdést, az emberek megkérdezése nélkül – fűzte hozzá. Majd ismertette: Magyarországon a köztársasági elnök fogja elrendelni a népszavazást, mely várhatóan négy kérdést fog tartalmazni.

Ezek a következők: 

  1. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  2. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  3. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések?
  4. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?

Becsó Zsolt a sajtótájékoztatón ismertette: elképzelhető, hogy a parlamenti választásokkal egy időben zajlik majd a népszavazás, hiszen így jóval kevesebbe kerülne. Mint mondta ezt a köztársasági elnök mérlegeli majd.

A politikus ezt követően arról beszélt, hogy a kormány kitart amellett, hogy meg kell fékezni a gyermekekre irányuló egyre agresszívebb szexuális propagandát. Ezt egyébként a nemzeti konzultáció is megerősítette – húzta alá.

-Brüsszel és a balliberálisok egyre több eszközzel próbálják rábírni a kormányt, hogy hátráljon meg a gyermekvédelmi törvény ügyében, mi azonban nem hátrálunk meg – hangsúlyozta a képviselő.

A honatya arról is tájékoztatott, hogy Brüsszel, a baloldal és a Soros-hálózat mind azt akarja, hogy engedjük be az LMBTQ -leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek, valamint a különösek (nem heteroszexuálisak) összefoglaló megjelölésére használó- propagandát az óvodákba, iskolákba és a médiába.

-A mi véleményünk viszont az, hogy egy gyermek szexuális nevelése kizárólag a szülő dolga és joga, ezért a szexuális propagandától meg kell védeni minden magyar gyermeket – emelte ki Becsó Zsolt.