Hangulatos karácsonyváró délutánt rendeznek Bátonyterenyén

A városi adventi programsorozat központi rendezvényét december 11-én a Városház téren tartjàk. A gyertyagyújtás mellett számos vidám programmal készülnek a szervezők.

-Nagy izgalommal várjuk a szombatot, hiszen 16 órakor hosszú idő után újra közönsèg elé léphetnek a helyi színjátszó gyerekek, amire hetek óta készülnek már. Újra ellátogat hozzánk a Kiskalász Zenekar, ezúttal karácsonyi műsort hoznak, majd egy hamisítatlan közös örömzenélésre hív mindenkit az Ethnosound. Ilyen talàn még nem is volt a városban, ezért kíváncsian várjuk őket is – tàjékozatta portàlunkat a Bátonyterenyei Közművelődési Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Maruzs-Molnár Ágnes ezt követően ismertette: a látogatókat forró tea, forralt bor és karácsonyi puncs is várja majd, a szervezők pedig egy tál gulyáslevesre hívnak meg  mindenkit.

-Lesz adventi játszópark és mackó licit is, na és természetesen egy kis karácsonyi meglepetés produkcióval is szeretnénk az ünnepi hangulatot fokozni. Reméljük az időjárás is kedvez majd nekünk és a csodás díszbe öltözött térre sokan kilátogatnak – fűzte hozzá az ügyvezető.