Egyeztető megbeszélést tartottak a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságon

Egyeztető megbeszélést tartottak Nógrád megyében, ezen belül Bátonyterenyén is a rendőrök az erdészekkel, polgárőrökkel, önkormányzat képviselőivel.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság valamennyi rendőrkapitánysága idén is megtartotta a különböző társadalmi- és civil szervezetekkel, különösen a stratégiai partnernek számító polgárőr szervezetekkel, és a közterület-felügyelet munkatársaival, illetve a társ-rendvédelmi szervek dolgozóival egyeztető megbeszélését.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányságon 2021. december 9-én megtartott közös értekezlet résztvevőit Antal László rendőr százados, megbízott rendészeti osztályvezető köszöntötte. Ezt követően a téli időjárással összefüggő és az évvégi ünnepekkel kapcsolatos feladatok végrehajtásáról a helyi önkormányzat közterület felügyeletének munkatáraival, az illetékességi területen működő polgárőr egyesületek vezetőivel, az Ipoly Erdő Zrt., valamint az Egererdő Zrt. Bátonyterenyei Erdészetének vezetőivel egyeztettek. A területi adottságok figyelembe vételével településenként megtervezték és meghatározták a közös közrendvédelmi és közlekedésrendészeti feladatok végrehajtását, ezen kívül tárgyaltak az adventi időszakban előforduló vagyon elleni bűncselekmények megelőzéséről.

Forrás: police.hu