Állásbörzét rendeznek csütörtökön Szécsényben

Fotó: illusztráció (Nógrád Megyei Kormányhivatal)

A Nógrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztálya a Járási Hivatalok Foglalkoztatási Osztályának közreműködésével, a megnövekedett munkáltatói igények alapján április-május hónapban minden járásban Állásbörzét rendez, ahová várják az álláskeresőket és az állást változtatni szándékozókat.

A 2022. Tavaszi Állásbörze rendezvénysorozat első állomása Szécsényben a

Városi Művelődési Központban (3170 Szécsény, Ady Endre út 12.)

2022. április 21-én (csütörtökön) 9 és 12 óra között

megrendezésre kerülő esemény.

Az ingyenesen látogatható rendezvényen a munkáltatóknak lehetősége nyílik a betöltetlen álláshelyeik meghirdetésére. A börze az álláskeresőkkel, munkahelyváltást tervezőkkel való személyes kapcsolatfelvételnek is színtere, segítve ezzel a szabad állások mihamarabbi betöltését.

Az előzetes felmérések alapján a Brick Tégla Világ Kft.; COR-WIN CAR Kft.; EBM TRADE Kft.; Szécsény és Térsége Egészségügyi Centrum; Flex Films Europa Kft.; Kiss Bertalan egyéni vállalkozó; MH HKNYP11. Hadkiegészítő és Toborzó Iroda; Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és az N-bázis Kft. foglalkoztatók vesznek részt és közel 100 főnek kínálnak álláslehetőséget.

A börzén többek között egészségügyi asszisztens; felszolgáló; gépész; iskolaőr; konyhai kisegítő; kőműves; lakatos; mechanikai karbantartó; mezőgazdasági erőgépkezelő; minőség ellenőr; operátor; orvos írnok; rendőrjárőr; szakács; szerződéses katona; szociális gondozó, ápoló; takarító; targoncavezető; tartalékos katona munkakörökben ajánlanak elhelyezkedési lehetőségeket a szakképzett és szakképzettséggel nem rendelkező álláskeresők és állásváltoztatást tervezők számára.

A programokra az ingyenes szakképzéseket biztosító megyei szervezetek is meghívást kaptak, így be tudják mutatni képzési ajánlatukat.

A munkáltatók állásajánlatai mellett a foglalkoztatási szolgálat megyei aktuális álláslistája, a különféle szolgáltatások, Európai Uniós programok adta támogatási lehetőségek tájékoztatói is elérhetők lesznek. A foglalkoztatási szolgálat munkatársai pedig segítséget nyújtanak a jelentkezési szándék leadásában is.