Feeder horgászversenyt rendeztek a Robinson Szigeteken

Május 14-én került megrendezésre a Szécsény város határában található Robinson Szigeteken Novák János szervezésében a Novák Feeder horgászverseny.

A versenyzők több megyéből érkeztek, ezen kívül nevezett 3 szlovák élversenyző is, így a helyi specialistákkal kiegészülve 23 mindenre elszánt horgász vágott neki az 5 órás fordulónak. Aki jártas a versenyhorgászatban az tudja, hogy a szerencsének fontos szerepe van.

Ebben a májusi időszakban elkezdődött az ívás, emiatt a halak a tó szélső helyei felé húzódnak, ahol melegebb a víz, illetve találnak nádat, növényeket. Azok a szerencsés kezű versenyzők akik ezeket a szélső helyeket sorsolták maguknak 20-60 kg-ig terjedő zsákmányra tehettek szert.

A középső részeken 1-2 db nagytestű hallal már jó eredményt lehetett elérni, az itt kifogott halak 8-14,5 kg-ot nyomtak a mérlegen.

A verseny nagyon jó hangulatban telt, a halfogás mellett a versenyzőket lenyűgözte a vízterület és a környezetének szépsége. Már most többen jelezték, hogy jövőre újra visszatérnek.

A verseny lefújása után minden versenyző hivatalos volt egy tál forró babgulyásra, majd következett az eredményhirdetés. A szektorokban a 2. és 3. helyen végzett versenyzők értékes Novákfeeder csomagokkal(termékekkel) lettek jutalmazva.

Abszolút 3. helyezett Baranyi László 13.02 kg

2. helyezett Kácsor János 17.85 kg

1.helyezett Mindák Tamás (SK) 58,02 kg

A dobogós helyezettek kupákkal és értékes horgászfelszerelésekkel gazdagodtak.

A Robinson Szigetek – Novákfeeder részéről köszönjük a sportszerű versenyzést a kitartó helytállást. Találkozunk jövőre!