Vereséget szenvedett a rájátszás visszavágóján a Talent 2019 Sportegyesület futsal csapata

Hétfőn este 20.00 órakor lejátszotta a Talent 2019 Sportegyesület felnőtt férfi futsal csapata a 2021/22. évi Regionális Férfi Felnőtt Futsal bajnokság Heves megyei régió bajnokaként az MLSZ által a 2022/23. bajnoki évre kiírt Férfi Futsal NB II. osztályú versenyrendszerben történő részvétel érdekében a rájátszás mérkőzés visszavágóját.

1. mérkőzés: május 23. hétfő Budapest

Airnergy FC – Talent 2019 SE 3 – 3 ( 2 – 2)

Gólszerzők: Lavkó Bálint, Pistyúr Zsolt, Hugyecz Márton

2.mérkőzés (visszavágó): május 30. hétfő Balassagyarmat, Városi Sportcsarnok

Talent 2019 SE – Airnergy FC – 1 – 3 ( 1 – 3)

Gólszerző: Dávid Máté

A csapat: Tresó Bálint, Deme Donát (kapusok), Hugyecz Márton, Kántor Barnabás, Brezovszki András, Mátyás Péter, Pistyúr Zsolt, Dávid Máté, Lavkó Bálint, Pistyúr Dávid, Szenográdi Péter, Mindszenty Máté, Koplányi Viktor, Petrás Bence Edzők: Naszály Aladár, Koleszár Krisztián, Mohácsi László Sérültek: Mátyás Zsolt, Gál Szilárd

Mohácsi László edzői nyilatkozata: Majdnem sikerült a bravúr! Sajnos ma csak időközönként tudtuk felvenni az esélyesebb riválisunk ritmusát, és néhány kihagyásunkért komoly árat fizettünk. Pedig jól kezdtük a mérkőzést, agresszíven, lendületesen játszottunk meg is szereztük a vezetést és esélyünk volt növelni is az előnyünket, aztán két nagy védekezési hibából előnybe kerültek a vendégek, ami következtében megzavarodtunk, átadtuk a kezdeményezést és megint gólt kaptunk. Félidőben sikerült rendezni a sorokat és egy jó, izgalmas második félidőt játszottunk amikor is megvoltak a lehetőségeink az egyenlítésre, de sajnos büntetőből sem sikerült betalálnunk. Nyolc hónappal ezelőtt senki sem gondolta volna, hogy régiós bajnokként, egy igazán erős, rutinos futsal csapattal vívott rájátszásban sem vallunk majd szégyent! Vannak még „tartalékaink”, hiszen sérülés miatt ma nem játszott két meghatározó játékosunk Mátyás Zsolti és Gál Szilárd, valamint a fiataljaink, akik szépen fejlődnek.

Mi nagyon sok ilyen és ehhez hasonló színvonalú mérkőzést szeretnénk játszani azért, hogy fejlődhessünk, tudatos futsal csapattá váljunk, és ha így lesz, akkor 1-3 éven belül ismét NBII-es rájátszásban lehetünk majd érdekeltek szebb végeredmény reményével!

Gratulálok a csapatnak! Köszönöm a kollégáim Koleszár Krisztián és Naszály Aladár munkáját és elhivatottságát!