Új elnököt választott a Bátonyterenye Városi Asztalitenisz Sportkör

Ünnepélyes keretek között választotta meg új elnökét a Bátonyterenye VASK. (Beküldött fotó)

A közelmúltban ünnepélyes keretek között választotta meg új elnökének Tarjáni Lászlót a Bátonyterenye Városi Asztalitenisz Sportkör (Bátonyterenye VASK).

Tarjáni László, a Fidesz-KDNP helyi önkormányzati képviselője, és évek óta lelkes szervező és egyben motorja is a nagysikerű városi téli teremlabdarúgó bajnokságnak.

-Nagy megtiszteltetés számomra, hogy elnökként irányíthatom, erősíthetem a csapat munkáját. Bár távol áll tőlem a ping-pong, a szívem csücske a labdarúgás, de ilyen közösségnek, ilyen jó csapatnak, kiváló játékosokkal nem lehetett nemet mondani. Köszönöm nekik a felkérést. Azon leszek, hogy mindenben segítsem a csapatot – emelte ki a VASK új elnöke, majd hozzáfűzte: az elmúlt időszakban már történtek pozitív dolgok az egyesületnél, és még fognak is.

-A cél, hogy a csapat felkerüljön az NB2-be és akár még feljebb is! Merjünk nagyot álmodni – hangsúlyozta Tarjáni László.

– Fontos kiemelni, hogy Nagy-Majdon József polgármester úr kezdeményezésére Bátonyterenye Város Önkormányzata 500 ezer forinttal, Kecskés Attila vállalkozó pedig 300 ezer forinttal támogatta csapatunkat. Továbbá köszönjük a Salgótarjáni Tankerületnek és Kisné Nagy Dorottya igazgató asszonynak, hogy a Bartók Béla Általános Iskolában edzhetünk és a hazai mérkőzéseket itt játszhatjuk – fűzte hozzá az elnök.