Streetfighter show és számos koncert színesíti a ma startoló bátonyterenyei motoros napokat

Korábbi fotó: Szebeni Ádám

Első alkalommal rendezik meg a North Patrol MC Motoros Napokat augusztus 19-20-a között Bátonyterenyén. A két napos rendezvény a helyi önkormányzat támogatásával valósul meg – tájékoztatta a Concrete Médiát a szervező North Patrol MC elnöke.

Banos István ismertette: a Szoropataki Ifjúsági Tábor felújítása miatt ebben az évben új helyszínen, az egyesület Vízmű melletti klubházánál, valamint a Városház úton tartják meg az eseményt.

A elnök kiemelte: felvonulás ugyan nem lesz idén, de így is színes programokkal várják majd az érdeklődőket, akik mindkét napon ingyenesen látogathatják a rendezvényt.

-Ma 18 órától lesz a kapunyitás a telephelyünkön, majd 21 órától a Ramses koncertje következik. Szombaton 11 órától igazán látványos steetfighter showal folytatódik a program a Rossmann előtti területen. Ezt követően 12:30-tól egészen 17 óráig vezetéstechnikai képzésre várjuk majd az érdeklődőket. A továbbiakban színpadra lép a Rock Jam, a Nemcsak Berry, végül pedig Rock Disco zárja az eseményt – világított rá Banos István.

A szervező hozzáfűzte: sokan jelezték számukra, hogy részt vesznek majd a két napos eseményen, az ország számos pontjáról, sőt többek között Svájcból, Lengyelországból és Ausztriából is jönnek majd motorosok a bátonyterenyei programokra.