Képviselő-testületi ülésen számolt be a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság vezetője az elmúlt évben elvégzett feladatokról

Bátonyterenye Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2022. október 26-án délelőtt tartotta soron következő ülését, amelynek napirendi pontja közé tartozott a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság 2021. évi tevékenységéről szóló beszámoló.

Csík Csaba rendőr alezredes, a rendőrkapitányság vezetője az elmúlt év eredményeinek prezentálását követően tájékoztatta a képviselőket a város bűnügyi és közbiztonsági helyzetéről. Beszámolójában kitért arra is, hogy a rendőrség és az önkormányzat közötti együttműködés kiemelkedő, amelynek fenntartása továbbra is kiemelt jelentőséggel bír, emellett köszönetet mondott a város vezetésének és a társszerveknek a rendőrség munkájának támogatásáért.

A rendezvényen részt vett dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány is, aki megköszönte az önkormányzat együttműködését és a rendőrkapitányság részére nyújtott támogatását.

A képviselő-testület egyhangúlag, ellenszavazat nélkül elfogadta a rendőrkapitány beszámolóját és megköszönte a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság állományának munkáját.