Szombaton elstartol a kilencedik téli teremlabdarúgó bajnokság Bátonyterenyén

December 3-án kilencedik alkalommal startol el a nagy népszerűségnek örvendő téli teremtorna a helyi sportcsarnokban – tájékoztatta a Concrete Médiát az esemény főszervezője.

Tarjáni László elmondta: tíz csapat vág neki az alapbajnokságnak, ezen felül pedig hat öregfiúk gárda, és négy általános iskolás alakult küzd meg egymással a január 28-ig tartó torna során.

A főszervező kiemelte: az alapbajnokság első helyezettje 300 ezer forintot, a második 150 ezer forintot, a harmadik pedig 50 ezer forintot vihet majd haza. Az öregfiúk és általános iskolások kiválósági ugyanakkor értékes tárgyjutalmakkal gazdagodnak majd. Ezen felül a korábbiakhoz hűen díjazni fogják a legjobb mezőnyjátékost, a gólkirályt, valamint a legügyesebb kapust is.

A bajnokság fővédnöke: Nagy-Majdon József, Bátonyterenye Város Polgármestere, a torna főtámogatója: Bátonyterenye Város Önkormányzata, támogatói pedig: Kecskés Attila, helyi vállalkozó, a Guti Klíma, a Kamino Kupa Minifutball Szövetség, valamint a KTS Melalltechnik Kft.

1. forduló (2022.12.03. Szombat):

14:00 Big Fish – Ultimate

15:00 SKSE – Buborék Boys – Öregfiúk mérkőzés

16:00 Bianconeri – Gold Team

17:00 Fűtőber – Crazy Boys

18:00 Ünnepélyes megnyitó

18:20 Bakos Vill – Bello Breaking

19:20 STEAM – Qrázsi