Jön a második forduló – ezekkel a mérkőzésekkel folytatódik a bátonyterenyei teremtorna

Vasárnap folytatódik a X. Téli Teremlabdarúgó Bajnokság a bátonyterenyei városi sportcsarnokban. Mutatjuk a második játéknap mérkőzéseit!

X. Bátonyterenyei Téli Teremlabdarúgó Bajnokság, 2. forduló (2023.12.10.):

13:00 – Kodály Z.Ált.Isk – Zsigmond K. Isk.

14:00 – S-Metal – SVSE – Öregfiúk bajnokság

15:00 – BTC – Bello Breaking

16:00 – Hell’s Kitchen – Végzetesek

17:00 – Ultimate – Gold Team

18:00 – ELAN – Steam

19:00 – Crazy Boys – Street Team

20:00 – Mátramindszent – Bakos Vill

Szabadnap: Flash

December 2-án rajtolt el a bajnokság

December 2-án kezdődött meg a 2024. február 10-ig tartó téli teremlabdarúgó bajnokság a bátonyterenyei városi sportcsarnokban.

A nyitónapon hat mérkőzést játszottak le a csapatok, és megtartották a torna hivatalos megnyitóját is, melyen műsorral készültek a helyi Őzike óvodások és fellépett a város mazsorett csoportja is.

Ezt követően Tarjáni László, az esemény főszervezője és Nagy-Majdon József, Bátonyterenye város polgármestere köszöntötte a rendezvény részvevőit, majd Mikulás-csomagokkal kedveskedtek a megnyitón résztvevő gyermekeknek.

A rendezvényen elhangzott: a 2023/2024-es bajnokságon összesen 23 csapat vesz részt. Az abszolút mezőnyben 13 együttes, az öregfiúknál, és az általános iskolásoknál pedig 5-5 alakulat szerepel.

Mint megtudtuk: az általános iskolásoknál most először jelentkezett öt csapat a bajnokságra, mely a korábbiakhoz képest rekordnak számít. -Ebben a szezonban a pásztói Zsigmond Király és a salgótarjáni Kodály Zoltán intézmények alakulatai is részt vesznek a teremtornán, a helyi Bartók, valamint a II. János Pál, és a dorogházai Toldi Miklós általános iskolákkal együtt – világított rá Tarjáni László.

Tarjáni László ismertette: a bajnokság – mely 2024. február 10-ig (szombatig) tart – körmérkőzéses rendszerben zajlik, a meccsek a megszokottak szerint most is szombatonként és vasárnaponként kerülnek lebonyolításra.

A főszervező aláhúzta: a legjobbakra ezúttal is értékes pénz és tárgyjutalmak várnak. Az első helyezett csapat háromszázezer, a második százötvenezer, a harmadik pedig ötvenezer forintot vihet majd haza.

Ezen felül a korábbiakhoz hűen díjazni fogják a legjobb mezőnyjátékost, a gólkirályt, a legügyesebb kapust, illetve az általános iskolások, valamint az öregfiúk kiválóságait is.

A bajnokság fővédnöke: Nagy-Majdon József, Bátonyterenye Város Polgármestere, a torna főtámogatója: Bátonyterenye Város Önkormányzata, támogatói pedig: Kecskés Attila, helyi vállalkozó, a Guti Klíma, a KTS Metalltechnik Kft., valamint az Országos Mini-Futball Szövetség.

X. Bátonyterenyei Téli Teremlabdarúgó Bajnokság, 1. forduló:

Bakos Vill – Végzetesek 3-2

Gól: Zsély D. (2)., Halász, ill. Baranyi J., Klajban L.

Ultimate – Bello Breaking 1-13

Gól: Láposi, ill. Dinka K. (3), Tari R. (3), Kováts (2), Kanyó (2), Molnár M., Toldi, Molnár B.

ELAN – Flash 6-0

Gól: Sulyok (3), Zsákai, Kecskés, Sasvári

Gold Team – Mátramindszent 6-2

Gól: Tarlósi P. (2), Myszor (2), Géczi, Alapi, ill. Szűcs, Rácz M.

Crazy Boys – Steam 0-11

Gól: Banka D. (4), Palkovics (4), Oláh D., Lenkei, Gyura

Hell’s Kitchen – Street Team 9-4

Gól: Pingiczer (4), Tarlósi M. (3), Andrási, Harrach M. ill. Nagy Zs. (2), Adorján Cs. (2)

Szabadnap: BTC.